Het Trollenbos verhaal

Trollenbos verhaal,

Er was eens een heel gewoon bosje in Nuenen…, waar iets heel bijzonders gebeurde…

Al vele jaren diep in het bos verstopt, woonden daar kleine vreemde wezentjes. Deze aardige bosbewonertjes bleken helemaal uit het noorden te zijn gekomen…TROLLEN!

Deze trollen hadden al heel lang geleden de reis naar Nederland gewaagd, en van dit bosje in Stad van Gerwen hun nieuwe thuis gemaakt. Ondertussen, vele jaren later, is er een waar Trollenbos ontstaan met aan het hoofd de altijd tevreden “Oppertrol”.
De Oppertrol houdt het hele bos goed in de gaten, zorgt ervoor dat alle trollen, voor het te licht wordt, weer diep in hun holen wegkruipen. Maar soms, heel soms zijn ze te laat… En dan gebeurt er iets bijzonders…., de trollen raken dan versteend. Pats boem, en ze staan zo stil als een beeld. Maar wees gerust, als het weer donker en rustig is in het bos, komen alle Trollen weer tot leven!

Daarom staan de Trollen vaak de volgende dag weer op een andere plek, houd dat maar eens goed in de gaten! Behalve de Oppertrol, die staat altijd op zijn vaste stek en zorgt dat alle trollen en dieren in dit bos zich veilig en tevreden voelen…

Reacties zijn gesloten.